Sunday, March 11, 2018

Ο Ερντογάν ξεφτιλίζει διαρκώς τον ανόητο Παυλόπουλο

Ο Ερντογάν εκμεταλλεύεται συνέχεια τις απανωτές δημαγωγικές ανοησίες του Παυλόπουλου προσβάλλοντας την Ελλάδα και ανεβάζοντας το επίπεδο των προκλήσεων.
Σήμερα πήγε στο Σαγγάριο και απαντώντας στη δήλωση Παυλόπουλου "αν η Ιστορία μας αναγκάσει, θα κάνουμε ό,τι έπραξαν οι πρόγονοί μας", πρόσβαλλε τη μνήμη των Ελλήνων που πολέμησαν στον Σαγγάριο το 1921 και είπε πως «όσοι εκστομίζουν μεγαλύτερες κουβέντες από το μπόι τους […] ας μάθουν πολύ καλά πως γλίτωσαν να γίνουν παστά ψάρια στο Σαγγάριο, και πως έφυγαν από εδώ πέφτοντας στη θάλασσα», και πως όποιοι θέλουν να «φρεσκάρουν τη μνήμη τους ας κοιτάξουν την πρόσφατη ιστορία τους», και να διαβάσουν «κάποιο καλό βιβλίο ιστορίας αντί για παραμύθια».

Μετά την πανωλέθρια συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο τον Δεκέμβριο, ο Πρόεδρος της Τουρκίας έχει στοχοποιήσει τον ανόητο Παυλόπουλο και δεν χάνει ευκαιρία να απαντάει δημόσια στις δημαγωγικές παρόλες του Πάκη, ανεβάζοντας κάθε τόσο το επίπεδο των προκλήσεων και των προσβολών.

Είναι προφανές ότι ο ανάξιος ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου δεν έχει καταλάβει τη ζημιά που κάνει στη χώρα με τις ανεύθυνες και ανόητες δήθεν "παρεμβάσεις" του, τις οποίες αναπαράγουν τα γνωστά ΜΜΕ (Real News, Δημοκρατία, Εστία κ.ά.) που τον παρουσιάζουν ως δήθεν σοβαρό ηγέτη.


Και εάν επρόκειτο μόνο για τον αξιοπρέπεια του Παυλόπουλου, ουδαμώς θα μας ένοιαζε. Το να γίνεις όμως το πελατάκι του Ερντογάν σε ένα επικοινωνιακό παιγνίδι, το οποίο ωφελεί μόνο την Τουρκία, κάνει τεράστια ζημιά στη χώρα. Κάποιος πρέπει να του πει ότι ήρθε η ώρα να το βουλώσει.

No comments:

Post a Comment