Wednesday, May 17, 2017

Ύποπτος για παρακώλυση της Δικαιοσύνης ο Τραμπ

Comey Memo Says Trump Asked Him to End Flynn Investigation

Νέα προβλήματα προκαλεί στον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ εσωτερικό έγγραφο του πρώην Διοικητή του FBI Τζέιμς Κόουμυ, σύμφωνα με το οποίο ο Τραμπ του ζήτησε να "αφήσει να περάσει" η ποινική έρευνα για τις διασυνδέσεις του πρώην συμβούλου του Τραμπ στρατηγού Μάικλ Φλυν με τη Ρωσία.

Την αποκάλυψη κάνουν σήμερα οι New York Times και έρχεται μόλις μια μέρα μετά τις αποκαλύψεις για την διαρροή από τον Τραμπ απόρρητων πληροφοριών για το Ισλαμικό Κράτος προς τη Ρωσία.

Το άρθρο των New York Times αναφέρει επίσης ότι ο Τραμπ είπε στον Κόουμυ "να σκεφτεί να βάλει μερικούς δημοσιογράφους στη φυλακή".

Το ρεπορτάζ από τον Λευκό Οίκο αναφέρει ότι από προχθές ο Τραμπ έχει αλλάξει συμπεριφορά, έχει χάσει την ψυχραιμία του και έχει αρχίσει να βρίζει χυδαία τους συνεργάτες του.

Δικαστικές πηγές ανέφεραν αργά το βράδυ ότι δεν αποκλείεται πλέον ακόμη και η ποινική δίωξη του Προέδρου των ΗΠΑ για παρακώλυση του έργου της Δικαιοσύνης, ενώ ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής ΜακΚέιν δήλωσε ότι "βρισκόμαστε ήδη σε κατάσταση τύπου Γουότεργκεϊτ".


No comments:

Post a Comment