Thursday, April 13, 2017

H Κύπρος, ο ΔΗΣΥ, το δημοψήφισμα του '50 και τα σταγονίδια

Είναι κάποιοι καλοί φίλοι, προοδευτικοί πατριώτες που βρίσκονται στα ηγετικά κλιμάκια του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Κύπρο και τις τελευταίες ημέρες δέχονται ιταμές επιθέσεις από εθνοκάπηλους τραμπούκους, οι οποίοι τους λοιδωρούν διότι ανακάλεσαν με την ψήφο τους το πρόσφατο ψήφισμα της Κυπριακής Βουλής για το Ενωτικό δημοψήφισμα του 1950.

Πολύ καλά έκαναν και το ανακάλεσαν, διότι ήταν μια απαράδεκτη αστοχία να αφήσουν χρυσαυγίτικο ψήφισμα να γίνει νόμος της Κυπριακής Δημοκρατίας επειδή ήταν ντυμένος με το ψευδεπίγραφο περίβλημα του εθνικιστικού -δήθεν- πατριωτισμού.


Η πικρή αλήθεια όμως φίλοι μου είναι ότι οι σπόροι του εθνοκάπηλου -δήθεν- πατριωτισμού βρίσκονταν κρυμμένοι μέσα στο κόμμα σας από το 1974-75 κιόλας.

Αυτοί είναι τα σταγονίδια της ΕΟΚΑ Β', τα οποία στα πλαίσια μιας ψευδεπίγραφης "εθνικής συναίνεσης", τα αφήσατε ανέγγιχτα να σπέρνουν τον δόλιο διχαστικό λόγο τους. Και τώρα βέβαια ξεσπάθωσαν.
Όποιος θρέφει φίδι στον κόρφο του, κάποια στιγμή θα το πληρώσει.



Κόψτε το κεφάλι του εθνικοφασιστικού φιδιού όσο είναι ακόμη χρόνος και μην φοβάστε τις ύβρεις του δήθεν 'ενδιάμεσου χώρου' του εθνικισμού.


Η Κύπρος θα πάει μπροστά με θάρρος και ειλικρίνεια. Είμαστε μαζί σας.

No comments:

Post a Comment