Sunday, February 26, 2017

Η αφορμή θα είναι ο Καμμένος αλλά την ευθύνη της εθνικής ζημίας θα φέρει ο Τσίπρας

Αν συμβεί σύρραξη με την Τουρκία το επόμενο διάστημα, η αφορμή πιθανότατα θα είναι ο Καμμένος αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης θα το φέρει ο Τσίπρας.

Ο Καμμένος είναι ένας αδίστακτος πολιτικάντης που δεν έχει κανένα συνειδησιακό πρόβλημα να εμπλέξει τη χώρα σε πολεμική σύρραξη προκειμένου να προβληθεί ο ίδιος ως δήθεν "πατριώτης πολέμαρχος" και "φυλάττων Θερμοπύλας".

Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί συμπολίτες μας οι οποίοι οργάζονται μόνο και στη σκέψη ότι ένας Έλληνας Υπουργός θα βρίσει έναν Τούρκο αξιωματούχο και "θα τον βάλει στη θέση του" ή θα πετάξει με στρατιωτικό ελικόπτερο σε αποστρατιωτικοποιημένη περιοχή για να κάνει ψωροφιγούρα σε αγράμματους ψηφοφόρους που θεωρούν ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος προάσπισης των εθνικών συμφερόντων. Αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν ότι οι σχέσεις των κρατών διαμορφώνονται με όρους προαυλίου γυμνασίου.

Σε αυτήν τη θέση όμως τον έβαλε και τον διατηρεί ο εθνικός εγκληματίας Αλέξης Τσίπρας. Και όση εθνική ζημία προκληθεί -ό μη γένοιτο- από την πατριδοκαπηλεία του Καμμένου, την ευθύνη θα φέρει ακέραιη ο Πρωθυπουργός της εθνικής καταστροφής.



No comments:

Post a Comment