Thursday, February 9, 2017

Αθλιότητα χωρίς όρια από τη Θάνου

Σε μια γελοία προσπάθειά της να μειώσει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσαν οι χειρισμοί της και η λύσσα της να περάσει αύξηση των ορίων ηλικίας των ανωτάτων δικαστικών,
η Βασιλική Θάνου εξέδωσε προ ολίγου μια ξεφτιλισμένη οκτασέλιδη ανακοίνωση όπου ισχυρίζεται ότι δεν καταψηφίστηκε η πρότασή της (!).



Για να δικαιολογήσει αυτόν τον γελοίο ισχυρισμό, λέει ότι δεν υπήρχε πρότασή της που καταψηφίστηκε αλλά οι δικαστές ψήφισαν στο ερώτημα αν υφίσταται ή όχι ανάγκη αύξησης των ορίων ηλικίας.
Και αμέσως μετά γράφει 7 σελίδες σκεπτικό γιατί υφίσταται ανάγκη αύξησης των ορίων ηλικίας.

Φτάνει δε και στο αισχρό σημείο να ισχυριστεί ότι στο Σύνταγμα του 1975 μπήκε η διατάξη για το όριο ηλικίας για να μπορέσουν να συνταξιοδοτηθούν οι φιλοχουντικοί δικαστές (!)
Συκοφαντεί δηλαδή και τους συνταγματικούς νομοθέτες του 1975 για να δικαιολογήσει τις δόλιες επιδιώξεις της. Λέει δε ότι αυτό που ισχυρίζεται δεν μπορεί να αποδειχθεί αφού δεν καταγράφεται στα πρακτικά της Βουλής αλλά ήταν "ο κρυφός στόχος του συνταγματικού νομοθέτη του 1975". (!!!)

Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου δηλαδή δηλώνει δημόσια ότι άρθρα του Συντάγματος του 1975 που συγκρότησε θεσμικά την Γ' Ελληνική Δημοκρατία συντάχθηκαν με δόλιο σκοπό και είχαν "κρυφούς στόχους".

Πόση αθλιότητα θα ανεχθούμε ακόμη από αυτό το αντιδημοκρατικό άτομο που προσβάλλει βάναυσα και αδίστακτα τη Δημοκρατία;

No comments:

Post a Comment