Tuesday, January 24, 2017

Δεν υπάρχει εμφύλιος στη Δικαιοσύνη κύριε Κοντονή, υπάρχει απόπειρα πραξικοπήματος

Δηλώσεις έκανε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής για το ζήτημα που έχει προκύψει με τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις στον Άρειο Πάγο από τη Βασιλική Θάνου.

Αφού επανέλαβε την προ μηνών τοποθέτησή του κατά της αντισυνταγματικής επέκτασης των ορίων ηλικίας των ανωτάτων δικαστικών, που προωθήσει με λύσσα η Θάνου, εξέφρασε "την ανησυχία του  για τη σφοδρότητα κι την ταχύτητα με την οποία εκδίδονται ανακοινώσεις και βάλλουν οι δικαστές ο ένας εναντίον του άλλου. Δίνεται μια εικόνα εμφυλίου, η οποία πλήττει το κύρος της Δικαιοσύνης και απογοητεύει το σύνολο των πολιτών και της κοινωνίας.

Δεν υπάρχει εμφύλιος στη Δικαιοσύνη κύριε Κοντονή, υπάρχει απόπειρα πραξικοπήματος

Ο Σταύρος Κοντονής προσπαθεί με τις σημερινές του δηλώσεις για την προσπάθεια συνταγματικής εκτροπής από τη Βασιλική Θάνου να εξισώσει θύτες και θύματα.

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν υπάρχει "εικόνα εμφυλίου" στη Δικαιοσύνη, κύριε Κοντονή. Υπάρχει η εικόνα μιας συμμορίας, η οποία προσπαθεί να χειραγωγήσει το Σύνταγμα της χώρας και να αλώσει τη Δικαιοσύνη. Μια συμμορία, την οποία ο Πρωθυπουργός σας εγκαθίδρυσε στις 3 τα χαράματα της 29ης Ιουνίου 2015, λίγο πριν το κίβδηλο δημοψήφισμα, υπό την καθοδήγηση του αρχιερέα του βαθέος Κράτους Προκόπη Παυλόπουλου.

Όταν μια συμμορία προσπαθεί να καταλύσει το κράτος δικαίου, αυτό δεν αποκαλείται "εμφύλιος", αλλά απόπειρα πραξικοπήματος.




No comments:

Post a Comment