Thursday, November 10, 2016

Φασίζον ανθρωποειδές

To φασίζον ανθρωποειδές ονόματι Πολάκης ξανακτύπησε.

Συμμετείχα απόψε στην πολιτική εκπομπή 'Επίκαιρα' της Φαίης Μαυραγάνη στο Κανάλι Ε, και η Φαίη παρουσίασε τρεις πίνακες με μέτρα που θα ληφθούν για τα προνοιακά επιδόματα τα επόμενα 2-3 χρόνια + οι de facto παρακρατήσεις που κάνουν τα ασφαλιστικά Ταμεία και δεν αποδίδουν στον ΟΑΕΔ και τον ΕΟΠΥΥ.

Η συζήτηση κυλούσε σχετικά ομαλά, με τον βουλευτή του Σύριζα Αλέκο Μεϊκόπουλο να διαφωνεί έντονα για την ορθότητα των στοιχείων, αλλά με πολύ κόσμιο τρόπο.

Όπου ξαφνικά παίρνει στο τηλέφωνο το κανάλι και ζητά να παρέμβει ο Πολάκης, και κρίνοντας η Μαυραγάνη ότι κάνει σωστά, τον βγάζει στον αέρα καθότι είναι Υπουργός (οι υπόλοιπες ιδιότητές του είναι υπό αμφισβήτηση).


Το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσει ο Πολάκης ένα υβρεολόγιο στο αέρα, με αποκορύφωμα τη φράση που επανέλαβε 3-4 φορές προς τη Φαίη, ότι μεταχειρίζεται "γκεμπελίστικες μεθόδους και προπαγάνδα".
Αποκάλεσε δηλαδή στον αέρα μια δημοσιογράφο 'Γκαίμπελς', επειδή διαφωνούσε με τα στοιχεία που παρουσίασε η δημοσιογράφος.




Ψευτόμαγκα Πολάκη, αν η Μαυραγάνη ήταν όντως Γκαίμπελς, δεν θα σε έβγαζε στον αέρα, αλλά θα σε έθαβε τρια μέτρα στο χώμα. Ξέρεις όμως ότι δεν είναι, γι αυτό και τόλμησες να πάρεις τηλέφωνο.
Αν τολμάς πες και σε κάναν άντρα ότι είναι Γκαίμπελς.

No comments:

Post a Comment