Tuesday, September 27, 2016

Κούλογλου: Ο Καλογρίτσας είχε κλείσει συμφωνία με μέλη της Κυβέρνησης [update 1]

Αποκαλυπτικές δηλώσεις για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έκανε ο ευρωβουλευτής του Σύριζα Στέλιος Κούλογλου στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984.

Ο Κούλογλου δήλωσε: «Ο κ. Καλογρίτσας προφανώς συνήψε μια συμφωνία και με μέλη της τωρινής κυβέρνησης, αλλά αυτή η συμμαχία δεν ήταν τόσο ισχυρή ώστε να κερδίσει τους αντιπάλους». Πρόσθεσε ότι «φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά μέσα ενημέρωσης» και σημείωσε: « Όταν η κυβέρνηση έχει όλα τα μέσα εναντίον της, όταν φτιάχνεται ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, θέλει να έχει και κάποια μέσα φιλικά προσκείμενα».

«Η κυβέρνηση δεν πέτυχε το στόχο της που ήταν να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο με έναν σταθμό που δεν θα την πολεμούσε».

Πέστα βρε Στέλιο, γιατί κάποιοι κακοπροαίρετοι ισχυρίζονται ότι η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες έγινε για να αποκατασταθεί η νομιμότητα στο τηλεοπτικό τοπίο και να χτυπηθεί η διαπλοκή.



Update 29/9/2016 08:00 -- Κούλογλου: Ποτέ δεν είπα ότι η κυβέρνηση έκανε συμφωνία με τον Καλογρίτσα

Σε ανασκευή των δηλώσεών του προέβη την Τετάρτη ο ευρωβουλευτής του Σύριζα Στέλιος Κούλογλου: «Ποτέ δεν είπα ότι η Κυβέρνηση είχε συνάψει συμφωνία με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για να την στηρίζει μέσα από το κανάλι που θα έφτιαχνε, αυτό δεν το είπα, δεν προκύπτει ούτε από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης μου στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84», δήλωσε ο Κούλογλου σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Antenna.

No comments:

Post a Comment