Friday, July 29, 2016

Οι αφανείς ήρωες μιας απάνθρωπης καθημερινότητας

Η Σταματίνα Νικολάου ήταν 34 χρονών. Εργαζόταν ως δημοτική αστυνομικός στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Πριν από μια εβδομάδα κάποιοι κάφροι συμπολίτες μας αποφάσισαν να κάνουν κόντρες με τα αυτοκίνητά τους μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Η Σταματίνα βρισκόταν σε ένα πεζοδρόμιο και προσπάθησε να προστατεύσει παιδάκια που βρίσκονταν εκεί. Ένα από τα αυτοκίνητα των κάφρων την τραυμάτισε βαρειά. Χθες την νύχτα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Η περίπτωση της Σταματίνας δεν είναι φυσικά η μοναδική. Καθημερινά τραυματίζονται, σκοτώνονται ή παθαίνουν σοβαρή βλάβη στην υγεία τους συνάνθρωποί μας λόγω της απάνθρωπης συμπεριφοράς ανεγκέφαλων κάφρων με τους οποίους έχουμε την ατυχία να συνυπάρχουμε σε αυτήν τη χώρα.

Αυτά τα θύματα δεν θα τα κλάψει η κοινή γνώμη. Είναι τα θύματα μιας υπόκωφης τρομοκρατίας που δεν προσφέρεται για πηχιαίους τίτλους και δακρύβρεχτα ρεπορτάζ όπως για σκοτωμένους σε τροχαία λαϊκούς βάρδους.

Πρόκειται για μια τρομοκρατία από την οποία δεν θα σε προστατεύσει κανείς και την οποία υφίσταται σχεδόν απαθής μια κοινωνία που δείχνει συμβιβασμένη με την καφρίλα.
Δεν θα γίνει καμία "συναυλία αλληλέγγύης" για ανθρώπους σαν τη Σταματίνα. Θα την κλάψουμε μόνοι μας.


3 comments:

  1. Οι μοναδικοί υπεύθυνοι είναι οι κωλόμπατσοι... απόντες από τους δρόμους και μόνο κρυμμένοι σε στροφούλες και σε στενάκια για να βγάλουν κανένα φραγκάκι. Χρειάζονται 10 κρυφά περιπολικά στην Αθήνα να κυκλοφορήσουν στους δρόμους και να αρχίσουν να μοιράζουν κλήσεις. Κυρίως για τα την μη χρήση φλας που έχει παραγίνει, κανένας δεν βγάζει και πουθενά, για χρήση κόρνας χωρίς λόγο και για συνεχείς αλλαγές λωρίδας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να προσθέσω και την ανάγκη κυκλοφορίας τους πέρα των 9-2, χρειάζονται τα περιπολικά να κυκλοφορούν και την νύχτα!

      Delete